PAD THAI

Pad Thai
Pad Thai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.

2. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite vištienos filė juosteles.

3. Sudėkite supjaustytus kopūstus bei morkas ir kepkite 1–2 minutes labai karštoje WOK paprastoje keptuvėje.

4. Padarykite keptuvėje vietos ir maišydami iškepkite suplaktą kiaušinį.

5. Stambiai supjaustykite makaronus ir sudėkite prie daržovių bei mėsos, įpilkite 1 buteliuko (žr. žymę ant buteliuko etiketės) WOK padažo PAD THAI ir greitai maišydami pakaitinkite.

6. Sudėkite susmulkintus žemės riešutus ir išmaišę patiekite.

Patarimas! Papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais ir kalendromis. Vištienos filė galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu maltos vištienos – patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištienos filė.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :