Otas su bulvių koše, vėžių uodegėlių sultiniu ir šafrano padažu

Grupės „Šarkos“ receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulvių košė - išverdame bulves, pilame grietinėlę ir triname, įmaišome laiškinių česnakų, druskos.
 
Otas - kubeliais sukapojame oto file, įmušame kiaušinį, formuojame kukuliukus, juos voliojame į džiūvėsėlius ir verdame aliejuje.
 
Šafrano padažas - kepiname svogūnus, pilame vėžių sultinį, grietinėlę ir įberiame šafrano.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Oto filė
2 vnt. Kiaušiniai
Džiūvėsėliai
Aliejus
5 vnt. Bulvės
žiupsnelis Laiškiniai česnakai
Sviestas
20 vnt. Voveraitės
2 vnt. Svogūnai
Šafranas
Grietinėlė
1 stiklinė Baltas sausas vynas
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :