Orkaitėje kepti kopūstai su obuoliais

Gardus garnyras prie mėsos.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Aštriu peiliu plonai supjaustykite kopūstą. Į didelį kepimo indą dėkite sluoksnį kopūstų, tada sluoksnį svogūnų ir obuolių. Pabarstykite česnaku, prieskoniais ir cukrumi. Keletą kartų pakartokite. Viršų pašlakstykite actu ir užberkite sviesto gabalėlių.

Uždenkite dangčiu ir kepkite nelabai karštoje orkaitėje 2 - 2 ½ valandos. Kepimo metu vieną ar du kartus pamaišykite.

Ko nesuvalgysite, užšaldykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Baltagūžiai kopūstai
600 g Obuoliai
450 g Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Muskato riešutas
žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Gvazdikėliai
3 šaukštas Rudasis cukrus
3 šaukštas Baltojo vyno actas
15 g Sviestas
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :