Orkaitėje kepti burokėliai su fetos sūriu

Orkaitėje kepti burokėliai – puikus garnyras prie mėsos patiekalų. Juos nesunku paruošti, tačiau reikia gan ilgai kepti.
Orkaitėje kepti burokėliai su fetos sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Burokėlius ir česnaką sumaišykite su aliejumi, rozmarinais, medumi, įberkite pipirų, druskos ir sudėkite į kepimo formą.

Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 1–2 valandas.

Apibarstykite smulkintu fetos sūriu ir patiekite šiltą.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Burokėliai
6 vnt. Česnakai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštelis Druska
2 žiupsnelis Juodieji pipirai
žiupsnelis Rozmarinai
2 šaukštas Medus
100 g Fetos sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :