Originalūs kotletukai

 (2)
Originalūs kotletukai
© DELFI
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną supjaustome kubeliais ir sutarkuojame apelsino žievelę. Faršą, varškę, pjaustytą svogūną, garstyčias ir apelsino žievelę sudedame į virtuvinį kombainą arba didesnį indą, jei maišysite rankomis.

Įmušame kiaušinį, pabarstome pipirais ir pasūdome. Viską gerai išmaišome. Iš sumaišyto faršo suformuojame nedidelius rutuliukus (3-4 cm skersmens).

Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejų ir apkepiname kotletus iš visų pusių.

Orkaitę įkaitiname iki 180 C. Kotletams apkepus, į keptuvę dedame prieskonines žoleles, supilame grietinėlę ir troškiname juos keptuvėje dar porą minučių.

Troškintus keptuvėje kotletus kartu su padažu sudedame į troškinimui skirtą dubenį. Kotletus orkaitėje troškiname maždaug 5 minutes.


Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kalakutienos faršas
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Apelsino žievelė
1 vnt. Kiaušiniai
100 g Varškė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Grūdėtosios garstyčios
2/3 stiklinė Grietinėlė
pagal skonį Prieskoninės žolelės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :