Omletas su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Paskui plakant berkite miltus, pilkite po truputį vandenį, pabaigoje sudėkite skiltelėmis supjaustytus nuluptus obuolius.

Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą, pilkite ketvirtdadalį tešlos ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.

Taip iškepkite visus omleto blynus. Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir cinamonu. Patiekite prie kavos arba arbatos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Miltai
120 ml Vanduo
3 šaukštas Cukrus
130 g Sviestas
4 vnt. Obuoliai
1 pakelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Cukraus pudra
1 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :