Obuolių sultyse marinuoti burokėliai

 (7)
Obuolių sultyse marinuoti burokėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius išvirkite sūdytame vandenyje (virkite apie 50 minučių). Nusunkite, užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite kol atvės.

Nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Į paruoštus stiklainius sudėkite burokėlius (nesuspauskite, tegul būna su tarpais), į kiekvieną stiklainį įdėkite po lauro lapą, porą gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų.

Obuolių sultis pakaitinkite su cinamonu iki virimo, bet neužvirkite.

Obuolių sultimis užpilkite burokėlius, sandariai uždarykite ir apverskite (taip laikykite kol atvės).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Burokėliai
1 l Obuolių sultys
2 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Cinamonas
4 vnt. Lauro lapai
6 vnt. Gvazdikėliai
6 vnt. Kvapieji pipirai
Sudėtingumas :