Obuolių ir raudonojo vyno pudingas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padžiūvusią baltą duoną supjaustykite riekelėmis, užpilkite puse litro raudono vyno ir palikite valandai pabrinkti.

Užvirkite pieną su 1 gvazdikėliu ir cinamono lazdele. Palikite atvėsti. Išimkite gvazdikėlį ir cinamoną, į pieną supilkite išplaktus kiaušinius su cukrumi.

Nulupkite ir supjaustykite riekelėmis obuolius, juos apkepkite kelias minutes svieste, pagardinkite cinamonu.

Į sviestu išteptą formą dėkite pusę duonos masės, pusę obuolių, džiovintas slyvas, ant viršaus vėl dėkite obuolius ir duonos masę.

Užpilkite pieno plakiniu ir kepkite iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

350 g Balta duona
500 ml Raudonas sausas vynas
500 ml Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
130 g Cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
1 vnt. Cinamono lazdelė
2 vnt. Gvazdikėliai
800 g Obuoliai
100 g Džiovintos slyvos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :