Nuostabūs vištienos kukuliai, įdaryti sūriu ir pievagrybiais

Nuostabūs vištienos kukuliai, įdaryti sūriu ir pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo ir gerai išminkykite.

Sūrį sutarkuokite.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, pagardinkite pipirais ir druska. Palaukite kol atvės.

Pievagrybius sumaišykite su sūriu.

Imkite pusės kumščio dydžio faršo gabaliuką, suplokite, dėkite įdaro, apgaubkite faršu ir formuokite rutulį.

Apvoliokite miltuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos faršas
1 šaukštas Majonezas
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
100 g Fermentinis sūris
15 vnt. Pievagrybiai
3 šaukštas Miltai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :