Nuostabūs įdaryti makaronai su špinatais

 (1)
Nuostabūs įdaryti makaronai su špinatais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Rikotos sūrį sutrinkite su druska, išspaustais česnakais ir maskarponės sūrių.

Špinatus užpilkite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite ir įmaišykite į rikotą.

Makaronų vamzdelius apvirkite tris minutes. Palaukite, kol atvės ir įdarykite rikotos įdaru.

Sudėkite vamzdelius į sviestu pateptą kepimo formą. Įdarytus makaronus stenkitės dėti kuo glaudžiau vienas prie kito, kad neliktų tuščių kampu.

Grietinėlę sumaišykite su pienu, druska ir muskatu.

Padažu užpilkite makaronų vamzdelius. Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Kepimo indą uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Makaronai „Cannelloni“
200 g Rikotos sūris
100 g Maskarponės sūris
3 skiltelė Česnakai
50 g Špinatai
150 ml Grietinėlė
150 ml Pienas
2 žiupsnelis Muskato riešutai
pagal skonį Druska
100 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :