Nuostabiai skani kepta silkė - tokios dar neragavote

 (20)
Kepta silkė su džiovintais vaisiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
2.5882 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus supjaustykite griežinėliais.

Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite juostelėmis. Susukite jas ir susekite mediniais smeigtukais.

Į kepimo indą sudėkite pusę svogūnų.

Ant viršaus vienas šalia kito silkių suktinukus.

Gausiai apiberkite džiovintais vaisiais.

Ant viršaus sudėkite likusius svogūnus.

Užpilkite paruoštu marinatu, uždenkite ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Silkių filė
4 vnt. Svogūnai
1 sauja Razinos
1 sauja Džiovintos slyvos
1 sauja Džiovinti abrikosai
Marinatui
0,5 stiklinė Vanduo
6 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Baltojo vyno actas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :