Nuostabaus skonio grietiniečiai

 (7)
Grietiniečiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kepimo milteliais.

Išplakite kiaušinį ir sumaišykite su jogurtu ir lydytu sviestu.

Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinio ir jogurto mišiniu. Gerai išminkykite. Jei tešla gavosi per kieta, galite dar įdėti jogurto. Jei per skysta kočiojimui, įberkite miltų.

Tešlą iškočiokite iš plačiu puodeliu ar mažu dubeniu išspauskite apskritimus.

Pasiruoškite įdarą: sumaišykite pertrintą varškę, su miltais, vanilės esencija, kiaušiniu ir kondensuotu pienu. Įdaras turėtų būti šlapias, bet ne skystas.

Įdarą dėkite ant apskritimo ir perlenkite pusiau. Kraštų neužspauskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
400 g Miltai
80 ml Jogurtas
3 šaukštas Cukrus
120 g Sviestas
1 vnt. Kiaušinis
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Įdarui
200 g Varškė
4 šaukštas Kondensuotas pienas
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
2 šaukštas Miltai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :