„Netikras zuikis“ su juoda duona

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną suminkykite su sumaltomis duonos riekėmis, plaktu kiaušiniu, krakmolu bei prieskoniais.

Ant aliejumi pateptos skardos suformuokite „zuikį“, aptepkite aliejumi ir pabarstykite kmynais.

Kepkite 220° C temperatūros orkaitėje apie l val. Tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Malta kiauliena
1 vnt. Kiaušiniai
1,5 šaukštas Krakmolas
3 šaukštas Kmynai
pagal skonį Mėsos prieskoniai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Aliejus
100 g Juoda duona
Porcijos: 6
Sudėtingumas :