Netikras zuikis su džiovintais baravykais



Vienoje porcijoje – 340 kalorijų.
Netikri zuikiai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
85min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baltą duoną pamirkykite vandenyje 20 minučių, tuomet nusunkite. Svogūnus ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite.

Lašinukus supjaustykite nedideliais kubeliais. Išmirkytą duoną, maltą mėsą, svogūnus, česnaką, džiovintų baravykų miltelius ir lašinukus gerai sumaišykite.

Kiaušinius, garstyčias ir smulkintus žalumynus sumaišykite, sudėkite į faršą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Į kepimo formą įtieskite kepimo folijos, tuomet sudėkite faršą. Kepkite 50 minučių.

Vyšninius pomidorus supjaustykite griežinėliais ir užklokite netikrą zuikį. Pakepkite dar 10 minučių.


Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Malta mėsa
2 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
100 g Balta duona
50 g Lašinukai
1 šaukštelis Garstyčios
1 sauja Žalumynai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
250 g Vyšniniai pomidoriukai
1 šaukštas Džiovintų baravykų milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :