NETIKĖTA: traškios avokadų riekelės

 (2)
Traškios avokadų riekelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avokadus nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.

Sumaišykite miltus su druska ir pipirais.

Kiaušinius lengvai suplakite.

Avokadų skilteles apvoliokite miltuose, kiaušinyje, maltuose džiūvėsiuose ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestų kepimo grotelių.

Kepkite 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol avokadai kepa, paruoškite padažą. Visus padažo produktus suberkite ir supilkite į dubenį ir sutrinkite iki vientisos tyrės su elektriniu smulkintuvu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Avokadai
0,5 vnt. Miltai
2 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Juodieji malti pipirai
3 vnt. Kiaušiniai
2 puodelis Malti džiūvėsėliai
Padažui
3/4 puodelis Grietinė
1/4 puodelis Kalendros (lapeliai)
2 šaukštas Laimo vaisių sultys
žiupsnelis Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :