Nesaldus pyragas su dilgėlėmis ir džiovintais pomidorais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
85min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir trupučiu druskos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti pieną ir išmaišyti. Miltus sumaišyti su kiaušinių mase. Dilgėles, saulėje džiovintus pomidorus, svogūną ir česnakus susmulkinti ir patroškinti lydytame svieste. Kai svogūnai suminkštės, troškinį supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Supilti į kepimo formą ir kepti apie 40–50 min. 190 °C karštumo orkaitėje.

FOTO http://eu.fotolia.com/id/52910557

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Savaitraštis „Prie kavos“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Miltai
20 g Kepimo milteliai
3 vnt. Kiaušiniai
50 g Cukrus
250 ml Pienas
400 g Dilgėlės
100 g Saulėje džiovinti pomidorai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
200 g Sviestas
pagal skonį Druska
Porcijos: 10
Sudėtingumas :