NEREIKIA KEPTI: tortas „Paukščių pienas"

 (3)
Tortas „Paukščių pienas“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.8750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius susmulkinkite iki rupių miltų ir sumaišykite su išlydytu sviestu.

Sausainių tešla tolygiai padenkite pyrago kepimo formos su nuimamais kraštais dugną. Tvirtai suspauskite ir pastatykite į šaldytuvą.

Želatiną sumaišykite su vandeniu ir palikite stovėti 10 minučių.

Išplakite grietinėlę ir sumaišykite su cukrumi, grietine ir vaniliniu cukrumi.

Indą su išbrinkusia želatina kaitinkite ant mažos liepsnos arba karšto vandens dubenyje. Nuolat maišykite, kol želatina ištirps. Palaukite, kol atvės.

Atvėsusią želatiną atsargiai supikite į grietinėlės, grietinės ir cukraus mišinį. Gerai išmaišykite.

Grietinėlės mišinį supilkite ant sausainių pagrindo.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite dviems-trims valandoms, kol sustings.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Sausainiai „Selga“
150 g Sviestas
200 ml Grietinėlė
100 ml Vanduo
500 ml Grietinė
100 g Cukrus
2 šaukštas Želatina
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :