Nerealiai skanus kopūstų apkepas

Nerealiai skanus kopūstų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūsto galvą nuplaukite, nulupkite viršutinius lapus ir perpjaukite į 4 dalis.

Dėkite virti į pasūdytą vandenį 4-5 minutes. Gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakite ir supilkite ant kopūstų.

Supilkite du trečdalius džiūvėsėlių kiekio, sudėkite svieste iki geltonumo apkeptus svogūnus, pagardinkite druska ir pipirais.

Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Išlyginkite, ant viršaus užbarstykite likusius džiūvėsėlius. Tolygiai užtarkuokite šalto sviesto.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Kopūstai
5 vnt. Kiaušiniai
3 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Malti džiūvėsėliai
0,5 stiklinė Pienas
1 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
50 g Sviestas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :