NEKEPTAS varškės ir sausainių pyragas, kuris VISADA PAVYKSTA

Nekeptas varškės ir sausainių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
3.5000 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius, sutrinkite iki smulkių trupinių (tą geriausia daryti sausainius sudėjus į polietileno maišelį).

Sumaišykite su ištirpintu sviestu ir aplipdykite pyrago formos dugną ir kraštus (geriausiai tiks forma nuimamais kraštais).

Varškę pertrinkite per sietelį ir išsukite su kiek pašildytu kondensuotu pienu.

Įdarą supilkite ant trupinių pagrindo ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Viršų tiekiant papuoškite šilauogėmis arba kitomis uogomis ar vaisiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
100 g Sviestas
500 g Varškė
1 indelis Kondensuotas pienas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :