Nekeptas MASKARPONĖS ir airiškos kavos tortas

 (2)
Maskarponės ir airiškos kavos tortas
Maskarponės ir airiškos kavos tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite išbringti.

Sausainius sutrupinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą.

Maskarponės sūrį išsukite su cukrumi ir viskiu.

Grietinėlėje ištirpinkite kavą ir išplakite iki standžių putų.

Išbrinkusią želatiną pašildykite, kad ištirptų.

Želatiną supilkite į maskarponės sūrį ir išmaišykite.

Sudėkite plaktą grietinėlę ir išmaišykite.

Maskarponės masę supilkite ant pagrindo ir išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą ir laikykite mažiausiai 4 valandas, kol sustings.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
200 g Imbieriniai sausainiai
80 g Sviestas
Viršui
500 g Maskarponės sūris
250 ml Grietinėlė (35 proc. riebumo)
2 šaukštas Želatina
5 šaukštas Vanduo
1 šaukštas Tirpi kava
3 šaukštas Viskis
5 šaukštas Cukrus
Porcijos: 10
Sudėtingumas :