NEĮTIKĖTINAI SKANU: traškios bulvių lupenos

 (15)
Traškios bulvių lupenos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prieš lupant bulves, jas gerai nuplaukite.

Lupkite šiek tiek storiau nei įprasta. Bulves panaudokite ten, kur ruošėtės, o iš lupenų iškepkite skanius traškučius.

Dar kartą odeles perplaukite ir gerai nuvarvinkite.

Odeles apšlakstykite aliejumi, pabarstykite pipirais ir česnakine druska. Išmaišykite.

Paskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 15-17 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Apiberkite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite dar 2 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Bulvės (jų lupenos)
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Česnakinė druska
pagal skonį Pipirai
50 g Kietasis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :