Neįtikėtinai skani perlinių kruopų košė

 (11)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopas geriausia užpilti karštu vandeniu ir palikti mirkti per naktį.

Kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite vandenį. Pagardinkite cukrumi ir, jei dar reikia, druska.

Šonine supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite, kol ims gražiai skrusti. Supilkite į kruopas ir išmaišykite.

Slyvas išmirkykite, gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į košę.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 stiklinė Perlinės kruopos
200 g Karštai rūkyta kiaulienos šoninė
150 g Džiovintos slyvos
1,5 l Vanduo
pagal skonį Druska
1 šaukštelis Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :