Negali nepavykti: trupininis obuolių pyragas

Autorius: Reda
Greita ir skanu: jeigu laiko neturite pjaustyti obuolius, galima naudoti tiesiog jau virtą obuolienę. Arba galima tešlą užšaldyti, ir kepti atvyktus netikėtiems svečiams.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suminkyti visus ingredientus, atskirti trečdalį tešlos ir visą ją palaikyti valandėlę kitą šaldytuve, kad sukietėtų.

Galima paruošti obuolius - supjaustyti kubeliais, juos sumaišyti su trupučiu cukraus ir cinamono.

Kai jau tešla bus sukietėjusi, didžiąją dalį kočioti pagal turimą kepimo formą ir į ją įdėti. Palikti, kad tešlos krašteliai dar užsilenktų truputį.

Pilti obuolius ir ant viršaus užtarkuoti kilusią tešlą. Kepti 180 laipsnių C orkaitėje apie pusvalandį. Skanaus!

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Miltai
1 stiklinė Cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Sviestas
5 vnt. Obuoliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :