Neapolietiškas desertas

Šiam desertui galite panaudoti ir šaldytas uogas.
Desertas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Maskarponės sūrį sumaišykite su liesa varške. Sudėkite cukraus pudrą ir gerai išplakite plaktuvu. Gautą masę padalykite į dvi dalis. Į vieną dalį pridėkite vanilinio cukraus ir išmaišykite.

Sausainius sudėkite į ploną maišelį ir kelis kartus pervažiuokite per jį kočėlu. Gautus trupinius suberkite į dubenį.

Braškes perrinkite, atsargiai nuplaukite šaltu vandeniu ir nudžiovinkite ant popierinio rankšluosčio. Serbentus atskirkite nuo šakelių, perrinkite, nuplaukite ir taip pat nudžiovinkite. Kelias kiekvienos rūšies uogas atidėkite papuošimui. Likusias uogas sumaišykite su antra maskarponės ir varškės mišinio dalimi (be vanilinio cukraus).

Į desertinius indelius sukrėskite po 1 – 2 šaukštus kiekvienos masės ir 30 – 40 min. padėkite į šaldytuvą. Tuomet apibarstykite migdolinių sausainių trupiniais, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :