Naminis provansalio majonezas

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinio trynius su cukrumi ir garstyčiomis suplakite, kol gausis vientisa masė. Nenustodami maišyti, atsargiai supilkite aliejų. Masę plakti, tol kol ji bus vientisa ir sutirštės. Supilti citrinos sultis ir dar šiek tiek paplakti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušinių tryniai
1 stiklinė Alyvuogių aliejus
0,5 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Garstyčios
2 šaukštelis Citrinų sultys
Sudėtingumas :