Naminis pomidorų padažas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odeles ir smulkiai supjaustykite.

Supilkite į puodą kartu su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Pagardinkite druska, pipirais, supilkite cukrų, aliejų ir virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.

Supilkite citrinos sultis, suberkite išspaustą česnaką ir pagardinkite bazilikais ir čiobreliais.

Virkite dar apie 30 minučių.

Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Pomidorai
3 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Druska
1/3 šaukštelis Pipirai
1 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Aliejus
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Bazilikai
žiupsnelis Čiobreliai
2 vnt. Svogūnai
Porcijos: 20
Sudėtingumas :