Naminiai triufeliai

Autorius: Martyna P.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grietinėlę, šokoladą, sviestą ir romą sudedame į karščiui atsparų indą, o šį įstatome į puodą su vandeniu ir kaitiname garų vonelėje, kol gausime vienalytę masę. Paskaniname druska ir cinamono. Supilame masę į indelį ir šaldome kameroje apie parą.

Po 24 h perkeliame indelį su mase į šaldytuvą ir paliekame atitirpimui. Po to supjaustome masę norimo dydžio gabalėliais, kuriuos apvoliojame kakavoje. Skanaus!

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 ml Grietinėlė 35 proc. rieb.
100 g Juodasis šokoladas (80 %)
2 šaukštas Romas
150 g Sviestas
pagal skonį Cinamonas
pagal skonį Rupi jūros druska
pagal skonį Kakava apvoliojimui