Naminiai šokoladiniai pyragėliai

 (1)
© Vida Press
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, pasiruoškite 20 cm skersmens apskritą kepimo skardą.

Plaktuvu sumaišykite abiejų rūšių cukrų, sviestą, vanilės ekstraktą iki vientisos purios masės, tada įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite.

Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą ir druską. Palaipsniui suberkite miltų masę į masę su kiaušiniais, kruopščiai išmaišykite.

Suberkite į turimą tešlą smulkiai sutrupintą šokoladą, išmaišykite su šaukštu.

Supilkite tešlą į pasiruoštą kepimo skardą, kepkite 35 – 40 min.

Paskui palikite kepinį atvėsti iki kambario temperatūros ir supjaustykite kvadratėliais. Papuoškite juos plakta grietinėle ir braškėmis ar kokiomis kitomis uogomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Cukrus
1/2 stiklinė Rudasis cukrus
100 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštelis Vanilės ekstraktas
3/4 stiklinė Miltai
1/2 stiklinė Kakava
žiupsnelis Druska
100 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :