Naminiai pyragėliai su pikantišku mėsos įdaru

 (5)
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visus įdaro komponentus (maltą kiaulieną, peletrūnus, garstyčių pastą, grūdėtas garstyčias, jūros druską, maltus juoduosius pipirus) išmaišykite ir padalykite į 5 lygias dalis.

Atitirpinkite tešlą. Ant miltais pabarstyto darbastalio padėkite vieną tešlos lapelį. Iš vieno mėsos gabaliuko delnais suformuokite „dešrelę“, padėkite ant tešlos ilgosios kraštinės ir suvyniokite. Gautą vamzdelį, jo siūlę patepę trynių plakiniu, padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos siūle į apačią. Supjaustykite į 6 lygias dalis, jas atskirkite.

Kiekvieno gabaliuko viršų ir šonus aptepkite trynių plakiniu, užberkite juodgrūdžių. Tą patį padarykite su likusia tešla ir mėsa. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių - iki tešla išsipūs ir ims rusvėti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
500 g Šaldyta sluoksniuota tešla
2 vnt. Kiaušinių tryniai
2 šaukštas Juodgrūdės
Įdarui
400 g Liesa malta kiauliena
sauja Smulkintas peletrūnas
1 šaukštelis Garstyčių pasta
2 šaukštelis Grūdėtos garstyčios
1 šaukštelis Jūros druska
žiupsnelis Malti juodieji pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :