NAMINIAI, kepti koldūnai su šonine

 (2)
Kepti koldūnai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Labai smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su faršu.

Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite.

Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, kraštus gerai užspauskite ir pasukite tarp delnų, kad gautųsi apvalūs.

Koldūnus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą, tarpuose prikaišiokite plonai pjaustytos šoninės ir svogūno gabaliukų. Apipurškite ar apšlakstykite aliejumi.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
2 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 vnt. Vanduo
žiupsnelis Druska
Įdarui
300 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
100 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Kepimui
50 g Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
0,5 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Aliejus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :