Naminiai kebabai su česnakiniu padažu

 (25)
Naminis kebabas
Naminis kebabas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.4000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė, supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, o prieš baigiant kepti įpilkite graikiško jogurto (apie 100 g). Vištieną apiberkite druska, aitriosios paprikos milteliais, pipirais ir uždengus dangčiu patroškinkite kelias minutes.

Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su druska, majonezu, išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite.

Kopūstą sutarkuokite stambesne tarką, agurką ir pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Visas daržoves sudėkite į vieną indą ir užbarstykite šiek tiek druskos.

Ant tortilijų, dėkite sluoksniais daržoves, vištieną ir užpilkite padažo. Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.

Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Vištiena
1 vnt. Svogūnai
400 g Graikiškas jogurtas
3 šaukštas Majonezas
4 skiltelė Česnakai
3 vnt. Pomidorai
2 vnt. Agurkai
0,5 vnt. Kininis kopūstas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Aitriosios paprikos milteliai
5 vnt. Tortilijos
Porcijos: 5
Sudėtingumas :