NAMINIAI bulvių traškučiai su česnaku

Naminiai bulvių traškučiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite kelias minutes.

Gerai nuvarvinkite ir nusausinkite.

Bulves apibarstykite druska.

Į alieju išspauskite česnakus ir išmaišykite. Šiuo mišiniu apipilkite bulves ir išmaišykite.

Griežinėlius sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Bulvės (vidutinės)
0,5 šaukštelis Druska
3 šaukštas Aliejus
4 skiltelė Česnakai
Porcijos: 3
Sudėtingumas :