Naminiai BELIAŠAI

 (4)
Naminiai beliašai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.1111 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pieną šiek tiek pašildykite, suberkite mieles ir palaukite kelias minutes.

Įberkite druskos, supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Suberkite miltus, išmaišykite, gerai išminkykite ir palikite šiltai porą valandų.

Gerai išminkykite iškočiokite. Su stikline ar puodeliu išspauskite apskritimus.

Vištienos faršą apkepkite su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Po šaukštą įdaro dėkite ant kas antro apskritimo. Įdarą uždenkite laisvais tešlos apskritimais, kraštus užspauskite.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
500 g Miltai
250 ml Pienas
1 pakelis Sausos mielės
žiupsnelis Druska
5 šaukštas Aliejus
1 vnt. Kiaušiniai
Įdaras
200 g Vištienos faršas
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :