Naminės vištienos dešrelės

 (1)
© Vida Press
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, sutrinkite gabalėlius trintuvu, sudėkite baltymus, įberkite muskato riešuto, druskos, pipirų, supilkite grietinėlę ir kruopščiai išmaišykite.

Sudėkite trečdalį faršo ant kepamosios maistinės plėvelės, suformuokite dešrelę, suvyniokite į plėvelę, kraštus perriškite siūlu. Suformuokite dar dvi dešreles.

Į puodą įpilkite vandens, kai užvirs primažinkite kaitrumą, sudėkite dešreles ir 1 val. virkite. Paskui dešreles išimkite, palikite pravėsti, tada nuvyniokite plėvelę.

Ant maistinės plėvelės užberkite „Provanso žolelių“, suvyniokite dešreles ir nakčiai įdėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami plėvelę nuvyniokite, dešreles supjaustykite plonais griežinėliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Vištienos filė
300 ml Grietinėlė riebi
3 vnt. Kiaušinių baltymai
pagal skonį Provanso žolelės
pagal skonį Muskato riešutai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :