Naminės tortilijos

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską, supilkite vandenį, aliejų. Užminkykite tešlą, pasidėkite ją ant miltais pabarstyto stalo. Jei reikia, pridėkite miltų ar vandens, kad tešla lengvai minkytųsi. Palikite pabūti 10 min.

Padalinkite tešlą į aštuonias dalis, kiekvieną dalį iškočiokite į 18 cm skersmens apskritimą.

Keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus iškepkite kiekvieną tortiliją po 1 min. iš kiekvienos pusės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Miltai
3/4 stiklinė Vanduo
žiupsnelis Druska
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :