Naminė pica su „Džiugo“ sūriu

Autorius: Simona Knystautaitė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Druską ištirpiname, kad geriau pasiskirstytų tešloje. Miltus suberiame į dubenį, pilame alyvuogių aliejų, įdedame kepimo miltelių ir po truputį pilame vandenį, taip pat supilame ir vandenį, kuriame buvo ištirpinta druska. Pradedame minkyti.

Tešla turi gautis ne kieta, o tokia, kad eitų ją kočioti. Jei tešla kietoka, įpilkite šiek tiek vandens. Iš tešlos iškočiojame picos padą. Tuomet gautą padą klojame į skardą pateptą ir pakepame 190 C temperatūroje apie 15 - 20 min.

Po to jį ištraukiame ir sudedame visus ingredientus. Pirmiausia užpilame pomidorų padažo ir majonezo ir viską tolygiai paskirstome.

Improvizuokite ir sudėkite paminėtus ingredientus. Taip pat puikiai tiks ir pievagrybiai, jei jų turite. Sūrį dėkite paskutinėje eilėje, dėl geresnio skonio užbarstykite ir kietojo Džiugo sūrio bei ant viršaus dar pabarstykite prieskonių, o tada vėl pašaukite į orkaitę ir stebėkite kol viskas iškeps. Na, 20-25 min keps tikrai. Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
350 g Miltai
30 ml Alyvuogių aliejus
60-75 ml Vanduo
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 žiupsnelis Druska
Viršui:
100 g Pomidorų padažas
100 g Majonezas
200 g Fermentinis sūris
50 g Džiugo sūris
Kumpis
15 vnt. Alyvuogės
žiupsnelis Petražolės
2 vnt. Pomidorai
pagal skonį Bazilikai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :