Naminė duona per valandą - „kefyrinė“ duona

 (2)
Duona
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.9167 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Į dubenį suberiame miltus, sodą, druską, supilame kefyrą ir gerai išmaišome maišytuvu.

2. Masę supilame į kepimo indą ir kepame orkaitėje +175 C temperatūroje apie 40 min.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Pilno grūdo kvietiniai miltai
0,5 šaukštelis Soda
200 ml Kefyras
1 šaukštelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :