Naminė aviečių uogienė su cinamonu

Už receptą dėkojame skaitytojai Jolantai.
Aviečių uogienė (Asociatyvi nuotr.)
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avietes sudėti į puodą ir pakaitinti apie 10 min., kol pradeda garuoti.

Tuomet suberti uogienių cukrų ir cinamoną.

Ant silpnos ugnies pavirti 8-10 min.

Nugriebti putas ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.

Skani saldi ir be galo kvapi uogienė. Tikras gardumėlis žiemai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Avietės
500 g „Dansukker“ uogienių cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
Sudėtingumas :