Morkų pyragas

Morkų pyragas
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius plakite su cukrumi, kol masė padidės.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu. Viską sudėkite į vieną puodą su tarkuotomis morkomis ir gerai išmaišykite.

Ten pat supilkite aliejų ir suberkite smulkintus riešutus. Dar kartą gerai viską išmaišykite ir gautą masę sukrėskite į sviestu pateptą formą.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25–35 minutes.

Aptepui visus reikalingus produktus supilkite į vieną puodą ir gerai išsukite. Iškepusį pyragą atšaldykite ir aptepkite sūrio mase. Laikykite šaltai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pyragui:
5 vnt. Kiaušiniai
350 g Cukrus
335 ml Aliejus
500 g Morkos
300 g Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
150 g Graikiniai riešutai
šaukštelis Cinamonas
Glazūrai:
120 g Sviestas
150 g Cukraus pudra
šlakelis Vanilės ekstraktas
300 g Maskarponės sūris
Porcijos: 10