Morkų blynai

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu. Ant jų suberkite cukrų, prieskonius ir troškinkite apie 15 minučių. Baigiant troškinti į puodą suberkite manų kruopas. Į atvėsusias troškintas morkas įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

Blynelius kepkite keptuvėje. Juos patiekite su grietine arba tarkuotu šokoladu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Morkos
2 šaukštas Cukrus
50 ml Vanduo
2 šaukštas Manų kruopos
1 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Miltai
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Imbieras
4 šaukštas Aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :