Morkos su brendžiu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode ištirpinkite sviestą, suberkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas, cukrų, druską ir pipirus. Išmaišius užpilkite brendžiu, uždenkite. Troškinkite orkaitėje 1 val. Patiekite vienas arba su mėsa.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Morkos
200 g Sviestas
2 šaukštelis Cukrus
1 šaukštelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
100 ml Brendis
Porcijos: 8
Sudėtingumas :