Moliūgų sriuba su sūriu

Moliūgų sriuba su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels.

Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

Bulves nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.

Virkite kol daržovės suminkštės. Jei reikia, pagardinkite druska.

Sutrinkite elektriniu trintuvu, įdėkite sūrio ir maišykite, kol šis ištirps.

Virkite dar 2-3 minutes.

Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir batono džiovintais kubeliai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Moliūgai
3 vnt. Bulvės
1 vnt. Svogūnai
1 l Vištienos sultinys
4 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
5 šaukštas Lydytas sūrelis
1 sauja Moliūgų sėklos
2 sauja Batono skrebučiai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :