Moliūgų sriuba oranžinėje puodynėlėje

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nupjauti moliūgo viršūnėlę ir išimti minkštimą.

Svogūnus ir moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais, patroškinti, kol suminkštės. Daržoves sutrinti plakikliu, pridėti kapoto česnako, supilti grietinėlę ir užvirti. Pagardinti aliejumi, druska, pipirais ir tarkuotu sūriu.

Sriubą pateikti karštą moliūgo puodynėlėje, puošti džiūvėsėliais ir petražolėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Svogūnai
500 ml Grietinėlė
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
3 skiltelė Česnakai
200 g Kietasis sūris
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :