Moliūgų ir saulėgrąžų kotletai

Žaliavalgiški kotletai.
Sėklos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
600min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Norint pasigaminti šį žaliavalgišką skanėstą, reikės džiovyklės ir aštuonių valandų kantrybės.

Džiovintus pomidorus valandą pamirkykite šaltame vandenyje. Iš paprikos išimkite sėkleles, nulupkite obuolį. Pomidorus, petražoles, česnakus, abrikosą smulkiai supjaustykite. Saulėgrąžas sumalkite su kavamale ar trintuvu į miltus.

Visus komponentus, išskyrus saulėgrąžų miltus ir pusės paprikos, sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir nulipdykite kotletus. Kotletus sudėkite į džiovyklę ir džiovinkite apie aštuonias valandas daugiausiai 46 laipsnių temperatūroje. Turi išeiti 12 nedidelių kotletų.

Su džiovinimu kotletų gamybai reikės 10 valandų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

220 g Moliūgų sėklos
260 g Saulėgrąžos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Obuoliai
5 vnt. Džiovinti abrikosai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
30 g Džiovinti pomidorai
5 g Petražolės
1 skiltelė Česnakai
1/2 šaukštelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :