Moliūginiai blyneliai

Šie blynai tinka bet kokiu metų laiku, bet labiausiai – šaltiems žiemos rytams. Galite naudoti konservuotą ar šviežią moliūgą.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atskirame inde sumaišykite pieną, moliūgą, kiaušinį, aliejų ir actą. Sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą, pipirus, cinamoną, imbierą ir druską, įberkite į moliūgo mišinį, sumaišykite.

Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus. Patiekite karštus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Miltai
3 šaukštas Rudasis cukrus
2 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Kvepiantys pipirai (malti)
1 šaukštelis Cinamonas
1/2 šaukštelis Imbieras (maltas)
žiupsnelis Druska
300 ml Pienas
1 stiklinė Moliūgų tyrė
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštelis Actas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :