Mišrainė su sūdytomis žaliuokėmis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Burokėlius išvirkite ir supjaustykite kubeliais. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Išmirkytus grybus užpilkite acto ir vandens mišiniu, gerai išmaišykite ir palaikykite apie 30 min. Į dubenį suberkite burokėlius, konservuotus žirnelius, grikius, griežinėliais supjaustytus porus ir pamarinuotus grybus.

Mišrainę paskaninkite cukrumi, druska, maltais juodaisiais pipirais. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Puoškite gražesnėmis grybų kepurėlėmis, porais ir krapų šakelėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Sūdytos žaliuokės
2 vnt. Burokėliai
1 stiklinė Konservuoti žalieji žirneliai
1 stiklinė Virti grikiai
0,5 vnt. Porai
žiupsnelis Krapai
1 šaukštas Actas
1 šaukštas Vanduo
3 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :