Minkštutėlis šokoladinis keksas

 (13)
Minkštutėlis šokoladinis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.6957 23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Švelniai išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi.

Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo milteliais.

Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.

Įmaišykite apelsino žievelę.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

9 vnt. Kiaušiniai
150 ml Aliejus
400 g Miltai
150 g Cukrus
3 šaukštas Kakavos milteliai
1 šaukštas Apelsino žievelė
2 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 šaukštelis Druska
Porcijos: 10
Sudėtingumas :