Minkštutėlis keksas

 (7)
Minkštutėlis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.2500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Švelniai išplakite kiaušinius su druska. Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo milteliais.

Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.

Pusę tešlos sumaišykite su kakavos milteliais. Kitą pusę su apelsino smulkiai tarkuota žievele.

Kepimo formą ištepkite sviestu.

Vienu metu į vieną pusę pilkite tešlą su kakava, į kitą su apelsino žievele.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

9 vnt. Kiaušiniai
300 ml Cukrus
400 ml Miltai
žiupsnelis Druska
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštas Apelsino žievelė
1 šaukštas Kakavos milteliai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :