Mini picos su kumpiu ir paprikomis

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pasigaminkite tešlą. Grietinę sumaišykite su druska, kiaušinio tryniu ir aliejumi. Tada sudėkite miltus ir užminkykite elastingą tešlą. Iš tešlos suformuokite rutulį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir 30-40 minučių palikite kambario temperatūroje.

Per tą laiką pasigaminkite įdarą: raudonąją papriką supjaustykite šiaudeliais, o karštai rūkytą kumpį – labai plonomis juostelėmis. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorų padažą sumaišykite su alyvuogių aliejumi, pagardinkite džiovintu raudonėliu, baziliku bei juodaisiais pipirais.

Tešlą padalinkite į dešimt dalių. Kiekvieną ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite į apskritimą. Šakute kiekvieną apskritimą pabadykite.

Kulinariniu šepetėliu kiekvieną mini picos pagrindą ištepkite pomidorų padažu, krašteliuose palikite maždaug 1-1,5 centimetro padažu nepadengtą plotą.

Ant kiekvienos mini picos dėkite kumpio ir paprikos, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Pašaukite mini picas ir kepkite apie 10 minučių. Tiek karštos, tiek šaltos mini picos gardžiausios su šviežių daržovių salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
250 ml Grietinė
1 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Aliejus
500 g Miltai
1 šaukštelis Druska
Įdarui:
150 g Rūkytas kiaulienos kumpis
100 g Kietasis sūris
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
8 šaukštas Pomidorų padažas
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Raudonėliai
pagal skonį Bazilikai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :