Mielinis pyragas su kefyro tešla

Originalus receptas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pieną šiek tiek pašildykite ir išleiskite jame mieles. Išlydykite sviestą.

Sumaišykite cukrų, kefyrą, kiaušinius, įberkite druskos. Supilkite pieną su mielėmis ir ištirpintą margariną.

Į gautą mišinį pamažu berkite persijotus miltus. Užminkykite tešlą. Ji turi gautis glotni, elastinga (ne kieta!!!) ir nelipti prie rankų.

Ištepkite aliejumi puodą ir į jį sudėkite tešlą. Laikykite tešlą 1 – 1,5 val., kol gerai pakils. Tešlos tūris turi padidėti tris kartus. Suformuokite pyragą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Miltai
60 g Cukrus
žiupsnelis Druska
200 g Kefyras
50 g Pienas
25 g Mielės
75 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
Sudėtingumas :